Welkom op de site van de Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Kinderoefentherapie te Renkum, Oosterbeek, Heteren en Driel.

De oefentherapeuten zijn Mery Hageman en Mayke Peters, de specialisten in gezond bewegen. Om u nog beter van dienst te zijn kunt u hier 24 uur per dag informatie krijgen over Oefentherapie Cesar, Kinderoefentherapie, onze praktijk, nieuws en nog veel meer. Bovendien kunt u ons vragen stellen. Lees over ons team. Hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden. Over onze groepslessen, kinderoefentherapie en de behandeling van chronisch pijn.

OVER PRAKTIJK OEFENTHERAPIE

Mayke Peters: Gespecialiseerd in oefentherapie Cesar

Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de opleiding voor oefentherapie Cesar. Sinds 1998 werk ik met veel plezier in onze praktijk in de gemeente Renkum en in Heteren. Ik heb onder andere veel ervaring met het behandelen van rugklachten, bekken(bodem)klachten en het behandelen van de ouder wordende mens. Daarnaast heb ik mij geschoold in het behandelen van chronische pijn en ben ik aangesloten bij het chronisch pijnnetwerk.

Mery Hageman: Gespecialiseerd in oefentherapie voor kinderen

Ik ben in 2001 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de hogeschool van Utrecht. In datzelfde jaar ben ik gestart met werken in de gemeente Renkum en Overbetuwe. Al snel ontdekte ik dat mijn interesse het meeste uit gaat naar het behandelen van kinderen en jongeren. Na diverse bij- en nascholings trajecten en het post-HBO traject kinderoefentherapie aan de HU mag ik mij geregistreerd kinderoefentherapeut noemen.

Meer Over Ons

Renkum

Europalaan 98 B
6871 XX Renkum Telefonisch bereikbaar via: 06-10212975

Oosterbeek

Pastoor Bruggemanlaan 10
6861 GR Oosterbeek Telefonisch bereikbaar via: 06-21594101

Driel

Bezoekers kunnen terecht op onze locatie in Heteren Telefonisch bereikbaar via: 06-21594101

Heteren

Medisch Centrum Heteren
Prinsenhof 4 6666 CB Heteren Telefonisch bereikbaar via: 06-10212975
Copyright Praktijk Oefentherapie 2015 - 2023 Disclaimer
Design & development by: Timeless Design
Naar boven
Per 1 juli veranderd er organisatorisch veel in de praktijk. Kijk voor meer informatie in onze nieuwste blog.     Lees verder