Een geweldige manier om kinderen te helpen

met hun motorische ontwikkeling

Het is leuk, leerzaam en helpend voor kinderen die moeite hebben met bewegen, schrijven, concentreren of zelfvertrouwen. Kinderoefentherapie op school vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de klas of het schoolplein. De oefeningen zijn speels en afgestemd op de interesses en behoeften van het kind. Zo leert het kind spelenderwijs nieuwe vaardigheden en wordt het plezier in bewegen vergroot.

Over oefentherapie
Jullie waarderen ons met een score van 9.2!
Jullie waardeerden voornamelijk dat wij: Goed luisteren, zorg op maat ontvangen op een zeer deskundig en persoonlijke wijze, dat er wordt meegedacht en dat iedereen serieus wordt genomen en alles bespreekbaar is. Bedankt voor deze mooie complimenten! (Via onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Qualiview / Qualzorg BV periode 2021-2022)

Meer dan 22 jaar ervaring in kinderoefentherapie

Als kinderoefentherapeut help ik sinds 2001 kinderen met hun motorische ontwikkeling. Ik vind het geweldig om op scholen te werken en samen met de leerkrachten en ouders de beste zorg te bieden.

Bewegen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, dit is ook een favoriete bezigheid van kinderen. Soms vinden kinderen het moeilijk om bepaalde activiteiten goed uit te voeren, hoe hard ze hun best ook doen. In dat geval kan de kinderoefentherapeut hulp bieden!

Meer over ons
Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Of maak gebruik van onze andere opties:
Copyright Praktijk Kinderoefentherapie 2023 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design